Nonkonformista napisał(a):Kto wysadza kliniki aborcyjne w USA? Robią to chrześcijanie, prawda? Poza tym jest taki film na youtubie 'Źródło wszelkiego zła' z Dawkinsem jako obserwatorem, gdzie wysnuwa tezę, że chrześcijaństwo /a bardziej katolicyzm/ może przyczynić się do zła. Polecam obejrzeć. W tym sensie, w jakim mówi o tym złu Dawkins i ja o nim orzekam.
Za to islam to po prostu miodzio... po waszemu, lewackiemu.
Naprawdę fascynujące.
Siódma gęstość, algorytmy naprawy świata, starożytni, ale nikomu o tym nie mówcie!
Kobieta jest nienormalna. Od kilku lat ćwiczę OOBE i nowicjuszom w nadprzestrzeni sprzedaję błędne informacje o świecie. Pewnie na mnie trafiła i to ja jej naopowiadałem o siódmej gęstości, a teraz biega po świecie i opowiada to jak prawdę objawioną.
Idiotka!
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
idiota napisał(a):Nie ćwicz obejm, bo ci to szkodzi, masz jakieś haluny...
To nie żadne haluny tylko prawdziwa rzeczywistość!
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Śmiejesze się, a ja w przestworzach obserwuję na jakim poziomie gęstości znajduje się Twój Duch. Taki mały nierozwinięty kikucik zasłaniający sobie rączkami swe mistyczne oczy!
idiota napisał(a):I to Cię jakoś podnieca?
Marnie by taki stan rzeczy o Tobie świadczył raczej niż o mnie...
W rzeczywistości duchowej nie ma podniet znanych istotom na ziemi.
Wspaniale.
W takim razie czemu się tak entuzjazmujesz niezdrowo rzekomym widokiem mnie w swych odlotach?
Czyżbyś tylko iluzji wyższego rzędu podlegał, a do właściwego świata duchowego dostępu nie miał?
O tym też mogłoby świadczyć to czym się tu z początku chwaliłeś, a co mało jest chwalebne w sumie...
idiota napisał(a):Wspaniale.
W takim razie czemu się tak entuzjazmujesz niezdrowo rzekomym widokiem mnie w swych odlotach?
Czyżbyś tylko iluzji wyższego rzędu podlegał, a do właściwego świata duchowego dostępu nie miał?
O tym też mogłoby świadczyć to czym się tu z początku chwaliłeś, a co mało jest chwalebne w sumie...
Tak Ci się zdaje. W stany OOBE wprowadzam się b. często. Każdego dnia poświęcam na to co najmniej godzinę. Z tamtej strony świat wygląda zupełnie inaczej. Kiedy obada srebrzysta zasłona tej rzeczywistości, świat wygląda znaczenie sensowniej i układa się w sensowną całość. Powinieneś spróbować!
idiota napisał(a):Ty powinieneś spróbować olanzepiny.
2 mg rano i 5 przed snem.
A Ty myślisz , że ta brakująca materia , którą naukowcy chcą nazywać ciemną materią , to niby czym jest? To właśnie ten brakujący świat ! do którego łatwo uzyskasz kontakt, tylko musisz cofnąć dłonie zakrywające Twe mistyczne oczy. Dusza człowieka jest powiązana w doczesności z ciałem, cienką nicią. Jeśli jednak wprowadzisz się w stan OOBE możesz wydłużać tą nić, opuszczając jakby ciało. Wtedy można zobaczyć, że ludzie w większości są blisko powiązani ze swymi ciałami, a nieliczni unoszą się - szybują w przestworzach rzeczywistości duchowej. Trzeba tylko uważać, by nici ni zerwać, bo można umrzeć.
Tak...
New age i fizyka kwantowa dla dzieci to wspaniałe uzupełnienia.
Jak nie chcesz się leczyć to życzę owocnych odlotów. Mam nadzieję, że dadzą Ci one wiele miłych przeżyć pławienia się w swej wyjątkowości.
Idiota,
Nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej kłótliwej natury na tym forum. Mnie nie chciałoby się tyle przepychać i tracić na to czas.
Ale jak kto lubi.
idiota napisał(a):Tak...
New age i fizyka kwantowa dla dzieci to wspaniałe uzupełnienia.
Jak nie chcesz się leczyć to życzę owocnych odlotów. Mam nadzieję, że dadzą Ci one wiele miłych przeżyć pławienia się w swej wyjątkowości.
Czyli uważasz, że jestem idiotą ponieważ piszę takie dyrdymały, jak to że używam OOBE by opuszczać ciało i widzę świat wyżej opisany ?
idiota napisał(a):Czy napisałem coś niezrozumiałego?
Po cóż Ci egzegeza prostych sów?
Aby zrozumieć psychikę dokonującej ocen nietrafnych , lecz takich które maksymalizującą przyjemność z poczucia bycia mądrzejszym. Nawet wtedy gdy bazuje to nietrafnej ocenie sytuacji.
No to dokonaj tego poprzez samoobserwację.
Masz materiał badawczy pod ręką,a obcym ludziom dupę zawracasz prowokacyjkami bzdurnymi.
To nieładnie i mało rymuje się z wysoce duchowo rozwiniętym bytem za jaki siebie tu przedstawiasz...