Liczba postów: 1,811
Liczba wątków: 70
Reputacja:
7
idiota napisał(a):No to dokonaj tego poprzez samoobserwację.
Masz materiał badawczy pod ręką,a obcym ludziom dupę zawracasz prowokacyjkami bzdurnymi.
To nieładnie i mało rymuje się z wysoce duchowo rozwiniętym bytem za jaki siebie tu przedstawiasz...
Ostatnie zdanie stoi w sprzeczności z pierwszymi dwoma. Jeśli jestem wysoko rozwiniętym bytem za który się przedstawiam, to nie piszę prowokacyjnych bzdur. Jeśli piszę prowokacyjne bzdury, nie jestem rozwiniętym bytem duchowym. Chciałbyś mieć ciastko i zjeść ciastko.
I jak sądzę będziesz je miał i jadł, bo ta właśnie opcja zrobi Ci dobrze.
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Nie stoi,bowiem nie ma w nim powiedziane, że nim faktycznie jesteś.
Gdybyś był,ta cała rozmowa nie miałaby miejsca jako z gruntu obca motywacjomosoby za jaką się bałamutnie podajesz. Widzę, ze to rozumiesz a jednak brniesz w niepiękne zachowania. Szkoda.
Mam jedynie nadzieję, że sam nie wierzysz w swoje deklaracje, jako i ja nie wierzę w nie.
Jeśli wierzysz, to masz spory problem.
Reputacja:
7
idiota napisał(a):Nie stoi,bowiem nie ma w nim powiedziane, że nim faktycznie jesteś.
Gdybyś był,ta cała rozmowa nie miałaby miejsca jako z gruntu obca motywacjomosoby za jaką się bałamutnie podajesz. Widzę, ze to rozumiesz a jednak brniesz w niepiękne zachowania. Szkoda.
Mam jedynie nadzieję, że sam nie wierzysz w swoje deklaracje, jako i ja nie wierzę w nie.
Jeśli wierzysz, to masz spory problem.
Do dupy, faktycznie wpakowałem się w sprzeczność logiczną. Mówiłem, że świat po wyjściu z ciała jest jakiś taki bardziej sensowny. Tutaj łatwo o pomyłkę.
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Reputacja:
39
Reputacja:
7
idiota napisał(a):To wyłaź.
Sio!
Nie traktujesz serio mego potencjału. Ja naprawdę potrafię opuszczać swe ciało. I wiem np. że imię Twoje zaczyna się na samogłoskę  Więcej nie powiem z uwagi na ochronę danych osobowych.
A nie jest to wszystko co można podejrzeć unosząc się swobodnie w przestworzach.
Reputacja:
39
No to opuszczaj na zdrowie, a nie tu się nam chwalisz nie wiadomo po co i czemu...
Przypomina mi to dowcip:
Reputacja:
7
idiota napisał(a):No to opuszczaj na zdrowie, a nie tu się nam chwalisz nie wiadomo po co i czemu...
Przypomina mi to dowcip:
![[Obrazek: 100_100_554502797_Fajny_nie_przez_Smigol.jpg]](http://www.chamsko.pl/demot/100_100_554502797_Fajny_nie_przez_Smigol.jpg)
Przedłużająca się abstynencja seksualna może wywoływać nachalne kojarzenie wszystkiego z seksem, organami płciowymi, itp. 8)
Reputacja:
39
Pouczające.
To posamochwal się jeszcze troszkę.
Za mało tego w tym temacie, a Tobie widać to dobrze robi, jak na wywiniętą duchowo istotę przystało!
Reputacja:
7
idiota napisał(a):Pouczające.
To posamochwal się jeszcze troszkę.
Za mało tego w tym temacie, a Tobie widać to dobrze robi, jak na wywiniętą duchowo istotę przystało!

Ja jedynie tłumaczę że kobieta z filmiku jest idiotką, bo ktoś jej sprzedał fałszywe informacje w zaświatach (może nawet ja), a ona to łyknęła. Nie wiem czego nie rozumiesz..
Reputacja:
39
Ja wszystko fersztejen! 
WIĘCEJ!!!:>
Liczba postów: 3,414
Liczba wątków: 5
Reputacja:
73
Wyznanie: żadne
Adaś, nie drażnij nagiego cytrusa.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Reputacja:
39
Ależ jemu w to graj.
Lubi się poczuć, bo się uważa, a kto się uważa, ten się poczuwa.
Reputacja:
7
Machefi napisał(a):Adaś, nie drażnij nagiego cytrusa.
Odezwała się naga pochylona mrówka ze świeczką
Liczba postów: 23,668
Liczba wątków: 242
Reputacja:
1,380
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
 Każdy ma rozum . Kazdy ma prawo mieć swoja teorię. Kązdy ma prawo wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Każdy ma prawo mieć prawo!!!!11
Liczba postów: 3,035
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
No masz ty rozum i godność człowieka?:|
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
Liczba postów: 12,442
Liczba wątków: 91
Reputacja:
872
Prawo prawem nie towarem!
Sebastian Flak
Reputacja:
39
Towar prawem, nie towarem!