To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przekaz z siódmej gęstosci
idiota napisał(a):No to dokonaj tego poprzez samoobserwację.
Masz materiał badawczy pod ręką,a obcym ludziom dupę zawracasz prowokacyjkami bzdurnymi.
To nieładnie i mało rymuje się z wysoce duchowo rozwiniętym bytem za jaki siebie tu przedstawiasz...

Ostatnie zdanie stoi w sprzeczności z pierwszymi dwoma. Jeśli jestem wysoko rozwiniętym bytem za który się przedstawiam, to nie piszę prowokacyjnych bzdur. Jeśli piszę prowokacyjne bzdury, nie jestem rozwiniętym bytem duchowym. Chciałbyś mieć ciastko i zjeść ciastko.

I jak sądzę będziesz je miał i jadł, bo ta właśnie opcja zrobi Ci dobrze.
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Odpowiedz
Nie stoi,bowiem nie ma w nim powiedziane, że nim faktycznie jesteś.
Gdybyś był,ta cała rozmowa nie miałaby miejsca jako z gruntu obca motywacjomosoby za jaką się bałamutnie podajesz. Widzę, ze to rozumiesz a jednak brniesz w niepiękne zachowania. Szkoda.
Mam jedynie nadzieję, że sam nie wierzysz w swoje deklaracje, jako i ja nie wierzę w nie.
Jeśli wierzysz, to masz spory problem.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Nie stoi,bowiem nie ma w nim powiedziane, że nim faktycznie jesteś.
Gdybyś był,ta cała rozmowa nie miałaby miejsca jako z gruntu obca motywacjomosoby za jaką się bałamutnie podajesz. Widzę, ze to rozumiesz a jednak brniesz w niepiękne zachowania. Szkoda.
Mam jedynie nadzieję, że sam nie wierzysz w swoje deklaracje, jako i ja nie wierzę w nie.
Jeśli wierzysz, to masz spory problem.

Do dupy, faktycznie wpakowałem się w sprzeczność logiczną. Mówiłem, że świat po wyjściu z ciała jest jakiś taki bardziej sensowny. Tutaj łatwo o pomyłkę.
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Odpowiedz
To wyłaź.
Sio!

Odpowiedz
idiota napisał(a):To wyłaź.
Sio!

Nie traktujesz serio mego potencjału. Ja naprawdę potrafię opuszczać swe ciało. I wiem np. że imię Twoje zaczyna się na samogłoskę Uśmiech Więcej nie powiem z uwagi na ochronę danych osobowych.
A nie jest to wszystko co można podejrzeć unosząc się swobodnie w przestworzach.
Odpowiedz
No to opuszczaj na zdrowie, a nie tu się nam chwalisz nie wiadomo po co i czemu...
Przypomina mi to dowcip:
[Obrazek: 100_100_554502797_Fajny_nie_przez_Smigol.jpg]

Odpowiedz
idiota napisał(a):No to opuszczaj na zdrowie, a nie tu się nam chwalisz nie wiadomo po co i czemu...
Przypomina mi to dowcip:
[Obrazek: 100_100_554502797_Fajny_nie_przez_Smigol.jpg]

Przedłużająca się abstynencja seksualna może wywoływać nachalne kojarzenie wszystkiego z seksem, organami płciowymi, itp. 8)
Odpowiedz
Pouczające.
To posamochwal się jeszcze troszkę.
Za mało tego w tym temacie, a Tobie widać to dobrze robi, jak na wywiniętą duchowo istotę przystało!
Duży uśmiech

Odpowiedz
idiota napisał(a):Pouczające.
To posamochwal się jeszcze troszkę.
Za mało tego w tym temacie, a Tobie widać to dobrze robi, jak na wywiniętą duchowo istotę przystało!
Duży uśmiech

Ja jedynie tłumaczę że kobieta z filmiku jest idiotką, bo ktoś jej sprzedał fałszywe informacje w zaświatach (może nawet ja), a ona to łyknęła. Nie wiem czego nie rozumiesz..
Odpowiedz
Ja wszystko fersztejen! Szczęśliwy
WIĘCEJ!!!:>

Odpowiedz
Adaś, nie drażnij nagiego cytrusa.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Ależ jemu w to graj.
Lubi się poczuć, bo się uważa, a kto się uważa, ten się poczuwa.
Oczko

Odpowiedz
Machefi napisał(a):Adaś, nie drażnij nagiego cytrusa.

Odezwała się naga pochylona mrówka ze świeczką Duży uśmiech
Odpowiedz
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
UśmiechKażdy ma rozum . Kazdy ma prawo mieć swoja teorię. Kązdy ma prawo wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:
Odpowiedz
Każdy ma prawo mieć prawo!!!!11
Odpowiedz
No masz ty rozum i godność człowieka?:|
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Prawo prawem nie towarem!
Sebastian Flak
Odpowiedz
Towar prawem, nie towarem!

Odpowiedz
Prawo towarem, nie prawem!
Sebastian Flak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości