To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KULT: 04-11-2006, Katowice, Spodek
Czy ktos z zacnych forumowiczow byl moze wczoraj w Spodku na koncercie Kultu ? To czemu sie nikt nie przywital ? :>

Jak wrazenia ? Widac, po Kaziku, ze juz ma swoje lata... meczy sie coraz szybciej... ale nie zawiodl nas, gral niemal do upadlego.

Zaintrygowalo mnie to, ze na koniec kleknal i sie przezegnal.... jak to sie ma do jego piosenek ? :roll:

Wielki plus takze za jego slowa "mozecie sie wymieniac moimi piosenkami, tylko nimi nie handlujcie". Mam tylko nadzieje, ze bedzie o tym pamietal Oczko
Null pointer exception
Odpowiedz
Athei Overlord napisał(a):Zaintrygowalo mnie to, ze na koniec kleknal i sie przezegnal.... jak to sie ma do jego piosenek ?
Albo ironizował, albo próbuje sie facet wpasować w obecną sytuację polityczną...
Odpowiedz
Al-Rahim napisał(a):Albo ironizował, albo próbuje sie facet wpasować w obecną sytuację polityczną...

Kazik? Niemożliwe. Albo się nawrócił albo żartował sobie z katolickich zespołów.
Odpowiedz
Wlasnie odnioslem to drugie wrazenie Oczko Bo w pierwszej chwili o malo mi okulary nie spadly Oczko

Chociaz... tak melancholiojnie mu sie zrobilo... wspominal swoje narzeczenstwo, syn mu sie ozenil... kto wie... moze CUD sie stal Oczko

Ale 3 godziny dobrego grania...
ja nie dotrzymam do przyszlego roku Smutny
Null pointer exception
Odpowiedz
Kurcze szkoda, że tego nie widziałem. Może gdzieś jest jakieś kazikowo-kultowe forum, zobaczyłbym jak to komentują fani.

Wysłano po 19 minutach 52 sekundach:

Już wiem co to za duch powalił go na kolana Uśmiech To był sam... Spirytus Duży uśmiech :lol2:
Odpowiedz
no właśnie kolega mi mówił,że Kaziu sie ostro zbombił i np zapominał tekstu ;D ponoć koncert miodzio
jezus to ty, rumun to ja,
rumun to jezus, ja to ty,
kocham rumuna, kocham psa,
rumun to ty, rumun to ja
Odpowiedz
Kilka razy zapomnial, ale i tak nie zaluje ani jednego grosza z ceny biletu :]

Poki spiewal, bylo niezle, ale jak zaczal mowic od siebie..... Duży uśmiech
Null pointer exception
Odpowiedz
jego komentarze wlasnie sa genialne ;D on zawsze albo cos ciekawego ma do powiedzenia,albo smarknie na scene i takie tam,i za to go kocham ;>
jezus to ty, rumun to ja,
rumun to jezus, ja to ty,
kocham rumuna, kocham psa,
rumun to ty, rumun to ja
Odpowiedz
roup wykluty z kokosu napisał(a):jego komentarze wlasnie sa genialne
żebyście słyszeli Tymańskiego na scenie... Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości