To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZUSY zmiażdżą przedsiębiorców?
http://m.dziennik.pl/gospodarka/podatki/...ie-ukarany

MYSLE,ŻE ZROZUMIECIE PO PRZECZYTANIU, DLACZEGO TAKI DZIAŁ.
Od kilku dni ten temat jest numerem1
Odpowiedz
Myślę, że nasze urzędasy są głupie, ale nie tak, by niszczyć przedsiębiorców. W końcu oni są solą tej Ziemi /m.in./, a nie czarna mafia, jak to się naszym 'politykom' wydaje. Poza tym ja chcę otworzyć firmę jesienią, więc mnie nie załamuj!
"Zbiegać za jednym klejnotem pustynie,
Iść w toń za perłą o cudu urodzie,
Ażeby po nas zostały jedynie
Ślady na piasku i kręgi na wodzie". L. Staff
Odpowiedz
A na ciężką cholerę wstawiasz linki jako kod?

Odpowiedz
idiota poprawiłem teraz cholera pewnie lżejsza co ? Język

Nonkonformista
polecam szczerze i otwarcie inny kraj jak polska, praktycznie wszędzie jest lepiej.
Mało tego nie podlegasz pod polskie urzędy Uśmiech
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Myślę, że nasze urzędasy są głupie, ale nie tak, by niszczyć przedsiębiorców. W końcu oni są solą tej Ziemi /m.in./, a nie czarna mafia, jak to się naszym 'politykom' wydaje. Poza tym ja chcę otworzyć firmę jesienią, więc mnie nie załamuj!

No pewne, bo etatystów obchodzą jacyś wolni przedsiębiorcy... Polecam "Układ Zamknięty" na podstawie faktycznych wydarzeń. Bo afera z Optimusem to jest już oklepana a komuchy i tak swoje o konieczności zadłużania i okradania ludzi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości