08.01.2015, 10:10
Beth napisał(a):Autosugestia odpada.Dlaczego? Aby wykluczyć autosugestię należałoby przemieścić samą "żyłę" nie przemieszczając niczego w pokoju.
|
Studnia i różdżkarz.
|
|
08.01.2015, 10:10
Beth napisał(a):Autosugestia odpada.Dlaczego? Aby wykluczyć autosugestię należałoby przemieścić samą "żyłę" nie przemieszczając niczego w pokoju.
08.01.2015, 20:59
Ech dawno mnie tu nie bylo.
Cześć gekonex. Jest nagroda Randiego za udowodnienie tego typu zdolności: http://pl.wikipedia.org/wiki/James_Randi Jest tez druga europejska. Dawno tam nie zaglądałem ale chyba do tej pory nikt jej nie zdobył a tym bardziej jakikolwiek różdżkarz.. A jeśli tak to wygląda to ten fakt jest argumentem za tezą, że wszyskie zdolności i zjawiska paranoralne to bujda , ściema i hohsztaplerstwo. Wyciąganie kasy od frajerów.
[SIZE="1"]Człowieku żyj i pozwol żyć bliźniemu swemu.
Czesław Szymoniak[/SIZE]
09.01.2015, 15:58
anonim1 napisał(a):Ech dawno mnie tu nie bylo.Miałeś zielone kwadraty; widzę, że kościelne przydupasy Cię na czerwono przyrumieniły. Dobrze, że nic sobie z tego nie robisz. Swoją drogą ciekawe to forum: za pojawienie się po przerwie na forum z zielonych kwadratów robią się czerwone. Należy zatem mniemać, że mamy tu tajnych współpracowników Watykanu. :lol2:
"Zbiegać za jednym klejnotem pustynie,
Iść w toń za perłą o cudu urodzie, Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie". L. Staff
09.01.2015, 16:18
Nonk z całym szacunkiem ,ale ten temat nie jest poświęcony kwadratom anonima i współpracownikom Watykanu;p Pisz takie rzeczy na privie jeśli mogę prosić;p
09.01.2015, 16:39
Nonkonformista napisał(a):Miałeś zielone kwadraty; widzę, że kościelne przydupasy Cię na czerwono przyrumieniły. Dobrze, że nic sobie z tego nie robisz. Swoją drogą ciekawe to forum: za pojawienie się po przerwie na forum z zielonych kwadratów robią się czerwone. Należy zatem mniemać, że mamy tu tajnych współpracowników Watykanu. :lol2:Lem napisał jakoś tak: Gdyby nie internet to nie dowiedział by się nigdy że tylu jest idiotów na świecie. Coś w tym stwierdzeniu jest. Ateistę postrzegałem jako zbieraninę jakichś szemranych typów pod wzgledem siatopoglądowym, troli ,hejterów, którzy mi działali na nerwy. Więc zrezygnowałem. Ostatnio dostalem od 'dyrekcji' maila z życzeniami więc z ciekawości zajrzalem znowu. @gekonex spokojnie zaraz spadam
[SIZE="1"]Człowieku żyj i pozwol żyć bliźniemu swemu.
Czesław Szymoniak[/SIZE]
09.01.2015, 19:19
Witaj - dałem ci plusa na dzień dobry!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
09.01.2015, 20:52
Nonkonformista napisał(a):(...)Należy zatem mniemać, że mamy tu tajnych współpracowników Watykanu. :lol2:Nie, mamy tu pospolitych lewaków... :twisted:
09.01.2015, 21:36
Patafil napisał(a):Nie, mamy tu pospolitych lewaków... :twisted: A co, zakładasz klub?
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|