22.03.2015, 15:06
Jak dla mnie, na te głupie baby i 'pana redaktora' powinien spaść ciężar o wadze 16 ton, jak w skeczach Monty Phytona.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
|
Quantec
|
|
22.03.2015, 15:06
Jak dla mnie, na te głupie baby i 'pana redaktora' powinien spaść ciężar o wadze 16 ton, jak w skeczach Monty Phytona.
23.03.2015, 17:44
Łoś napisał(a):Jak komuś pomaga, to widzicie coś w tym złego? Dziwne ,że akurat ty napisałeś coś takiego. Jeśli sam jesteś głupi to pal cię licho ,ale ludzie przez tego typu dezinformacje rezygnują z normalnego leczenia oraz prowadzają tam dzieci. Działalność tego typu ludzi jest bardzo niebezpieczna. Sam miałem okazję rozmawiać z bioenergoterapeutą ,który z uśmiechem na twarzy mówił ,że rodzice zamiast do lekarza przyprowadzają dzieci do niego.Opowiadał też o kobiecie chorej na raka ,która przestała przyjmować chemię i leczyła się jego sposobami. Podobno zaczęła jeść ,ale gdy spytałem się czy wyzdrowiała powiedział ,że nie wie po przestała do niego chodzić.
23.03.2015, 19:13
Geko...
Po pierwsze OCENIASZ naszego łosia,a to nie wolno pod karą bożą, a po drugie to czy wiesz na pewno, że to urządzenie nie działa? Masz dowody niezbite? Jak nie,to nie wymuszaj na innych swoich mniemań! Hurrr durrr!!!111
23.03.2015, 21:11
Za to 16 ton spuszczone na głupi łeb działa na 100%.
03.04.2015, 10:28
gekonex napisał(a):Dziwne ,że akurat ty napisałeś coś takiego. Jeśli sam jesteś głupi to pal cię licho ,ale ludzie przez tego typu dezinformacje rezygnują z normalnego leczenia oraz prowadzają tam dzieci. Działalność tego typu ludzi jest bardzo niebezpieczna. Sam miałem okazję rozmawiać z bioenergoterapeutą ,który z uśmiechem na twarzy mówił ,że rodzice zamiast do lekarza przyprowadzają dzieci do niego.Zamiast bioenergoterapeuty lepiej iść do klechy. Ten wyleczy ze wszystkich bolączek, stosując swoje czary-mary.
"Zbiegać za jednym klejnotem pustynie,
Iść w toń za perłą o cudu urodzie, Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie". L. Staff
03.04.2015, 10:43
gekonex napisał(a):Dziwne ,że akurat ty napisałeś coś takiego. Jeśli sam jesteś głupi to pal cię licho ,ale ludzie przez tego typu dezinformacje rezygnują z normalnego leczenia oraz prowadzają tam dzieci. Działalność tego typu ludzi jest bardzo niebezpieczna. Sam miałem okazję rozmawiać z bioenergoterapeutą ,który z uśmiechem na twarzy mówił ,że rodzice zamiast do lekarza przyprowadzają dzieci do niego.Opowiadał też o kobiecie chorej na raka ,która przestała przyjmować chemię i leczyła się jego sposobami. Podobno zaczęła jeść ,ale gdy spytałem się czy wyzdrowiała powiedział ,że nie wie po przestała do niego chodzić.Dlatego napisałem, że jak komuś pomaga W przypadkach, o których napisałeś, raczej nie pomogło, a zaszkodziło. Moje zdanie na temat takich zabobonów, jest jak domniemywasz, krytyczne. Nonkonformista napisał(a):Zamiast bioenergoterapeuty lepiej iść do klechy. Ten wyleczy ze wszystkich bolączek, stosując swoje czary-mary.Dokładnie. Szamani, magicy bioenergoterapeuci, szarlatani, to ogólnie polewka - prymitywizm, jakieś modły do totemów, duchów itp. Facet w czarnej sukience to natomiast poważna sprawa i faktycznie ludziom pomaga. Koszt też niższy, co łaska. idiota napisał(a):Geko...Wolno, wolno. Kara boża to dla wierzących i wyjątkowo dla Ciebie (boś wg mnie jakaś hybryda). Nie wiesz, to nie gadaj.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman EL
03.04.2015, 16:39
Nonkonformista napisał(a):Zamiast bioenergoterapeuty lepiej iść do klechy. Ten wyleczy ze wszystkich bolączek, stosując swoje czary-mary. Co napiszesz to kretynizm. Pięknie!
03.04.2015, 17:58
Wyraznie widać,że go coś dopadło.
04.04.2015, 12:57
Katol napisał(a):Wyraznie widać,że go coś dopadło.Mówi jak jest.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman EL
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|