To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quantec
Jak dla mnie, na te głupie baby i 'pana redaktora' powinien spaść ciężar o wadze 16 ton, jak w skeczach Monty Phytona.

[Obrazek: tumblr_m4bfpvpwUo1r5rmyvo20_r1_250.gif]
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Łoś napisał(a):Jak komuś pomaga, to widzicie coś w tym złego? Oczko

Dziwne ,że akurat ty napisałeś coś takiego. Jeśli sam jesteś głupi to pal cię licho ,ale ludzie przez tego typu dezinformacje rezygnują z normalnego leczenia oraz prowadzają tam dzieci. Działalność tego typu ludzi jest bardzo niebezpieczna. Sam miałem okazję rozmawiać z bioenergoterapeutą ,który z uśmiechem na twarzy mówił ,że rodzice zamiast do lekarza przyprowadzają dzieci do niego.Opowiadał też o kobiecie chorej na raka ,która przestała przyjmować chemię i leczyła się jego sposobami. Podobno zaczęła jeść ,ale gdy spytałem się czy wyzdrowiała powiedział ,że nie wie po przestała do niego chodzić.
Odpowiedz
Geko...
Po pierwsze OCENIASZ naszego łosia,a to nie wolno pod karą bożą, a po drugie to czy wiesz na pewno, że to urządzenie nie działa?
Masz dowody niezbite?
Jak nie,to nie wymuszaj na innych swoich mniemań!
Hurrr durrr!!!111

Odpowiedz
Za to 16 ton spuszczone na głupi łeb działa na 100%.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
gekonex napisał(a):Dziwne ,że akurat ty napisałeś coś takiego. Jeśli sam jesteś głupi to pal cię licho ,ale ludzie przez tego typu dezinformacje rezygnują z normalnego leczenia oraz prowadzają tam dzieci. Działalność tego typu ludzi jest bardzo niebezpieczna. Sam miałem okazję rozmawiać z bioenergoterapeutą ,który z uśmiechem na twarzy mówił ,że rodzice zamiast do lekarza przyprowadzają dzieci do niego.
Zamiast bioenergoterapeuty lepiej iść do klechy. Ten wyleczy ze wszystkich bolączek, stosując swoje czary-mary.
"Zbiegać za jednym klejnotem pustynie,
Iść w toń za perłą o cudu urodzie,
Ażeby po nas zostały jedynie
Ślady na piasku i kręgi na wodzie". L. Staff
Odpowiedz
gekonex napisał(a):Dziwne ,że akurat ty napisałeś coś takiego. Jeśli sam jesteś głupi to pal cię licho ,ale ludzie przez tego typu dezinformacje rezygnują z normalnego leczenia oraz prowadzają tam dzieci. Działalność tego typu ludzi jest bardzo niebezpieczna. Sam miałem okazję rozmawiać z bioenergoterapeutą ,który z uśmiechem na twarzy mówił ,że rodzice zamiast do lekarza przyprowadzają dzieci do niego.Opowiadał też o kobiecie chorej na raka ,która przestała przyjmować chemię i leczyła się jego sposobami. Podobno zaczęła jeść ,ale gdy spytałem się czy wyzdrowiała powiedział ,że nie wie po przestała do niego chodzić.
Dlatego napisałem, że jak komuś pomaga Oczko W przypadkach, o których napisałeś, raczej nie pomogło, a zaszkodziło. Moje zdanie na temat takich zabobonów, jest jak domniemywasz, krytyczne.
Nonkonformista napisał(a):Zamiast bioenergoterapeuty lepiej iść do klechy. Ten wyleczy ze wszystkich bolączek, stosując swoje czary-mary.
Dokładnie. Szamani, magicy bioenergoterapeuci, szarlatani, to ogólnie polewka - prymitywizm, jakieś modły do totemów, duchów itp. Facet w czarnej sukience to natomiast poważna sprawa i faktycznie ludziom pomaga. Koszt też niższy, co łaska.
idiota napisał(a):Geko...
Po pierwsze OCENIASZ naszego łosia,a to nie wolno pod karą bożą
Wolno, wolno. Kara boża to dla wierzących i wyjątkowo dla Ciebie (boś wg mnie jakaś hybryda). Nie wiesz, to nie gadaj.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Zamiast bioenergoterapeuty lepiej iść do klechy. Ten wyleczy ze wszystkich bolączek, stosując swoje czary-mary.

Co napiszesz to kretynizm.
Pięknie!

Odpowiedz
Wyraznie widać,że go coś dopadło.
Odpowiedz
Katol napisał(a):Wyraznie widać,że go coś dopadło.
Mówi jak jest.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości