lumberjack napisał(a): Ale przemocy też potrafią użyć w ramach tej swojej antify. To nie oni zaatakowali jakąś historyczną grupę rekonstruckyjną na marszu niepodległości?Chodzi o ten straszliwy napad, który prawica rozpatruje od dziesięciu lat at, bo nic innego już nie ma?
https://www.salon24.pl/u/pandada/365904,...-o-antifie
Te agresywne lewaki są podobne do UFO. Można było wierzyć w opowieści w latach 50, kiedy aparat fotograficzny był towarem luksusowym. Ale dziś, kiedy praktycznie każdy ma w kieszeni całkiem niezłą kamerę, wydaje się bardzo dziwne, że jeszcze nikt nie zarejestrował feministek obrzucających kamieniami procesję Bożego Ciała, albo bojówek LGBT rozbijających normalną, polską rodzinę. Tylko nius Radia Erewań sprzed dziesięciu lat.
Oczywiście, agresywne lewaki naprawdę istnieją. Autor tego filmiku na przykład sfilmował agresywne lewactwo i podpisał "agresywne lewactwo", żeby było wiadomo, że to agresywne lewactwo. Nie wiem tylko, czemu mi zupełnie nie żal tych niewinnych młodych chłopców, niosących międzynarodowy znak pokoju i zjednoczenia Europy.
Cytat: I potrafią tęczową Matkę Boską w kształcie waginy zrobić.Tęczową waginę rzeczywiście potrafią zrobić, ale naprawdę malowanie tęczowych wagin trudno nazwać agresją fizyczną, a także trudno prześledzić procesy myślowe kogoś, kto widząc tęczową waginę myśli o matce Chrystusa.
Cytat:Ale smutne jest to, że tyle różnych odmian lewackości zdominowało dyskurs publiczny przez co wiele innych kwestii jest bagatelizowanych. O niektórych problemach w ogóle się nie mówi. Nie mówi się o tym jak łatwo obecnie w ramach kampanii MeToo zniszczyć komuś życie bezpodstawnym oskarżeniem,Jak łatwo? Jakie jest źródło twojej wiedzy o tym, że oskarżenie było bezpodstawne, a życie zniszczone?
Cytat: albo o tym, że w Polsce sądy rodzinne w 95% przypadków przyznają prawo do opieki nad dziećmi matce, choćby nie wiem jaką patologiczną żulicą była. Itd. itp.Patologiczne żulice nie wychodzą za mąż za normalnych ludzi. Sory, jaki typ mężczyzny robi dziecko patologicznej żulicy? Historie ojców pozbawionych praw rodzicielskich są wzruszające niczym byli ateiści nawróceni na islam, ale czy czytając je, zachowałeś starożytną zasadę prawną Audiatur et altera pars?