lumberjack napisał(a): Ja w ogóle nie lubię policji - nigdy w niczym mi nie pomogła, a jak wracałem z kumplem z baru, to zapakowali nas do suki i chcieli wkręcić w przewrócenie ogromnego kontenera na śmieci, aż w końcu po kilkunastu-kilkudziesięciu minutach (nie wiem, bom trochę napity był żem) wyrzucić nas na drugim końcu Radomia. Raz se stałem pod klatką, czekałem na dziewczynę, to chcieli ze mnie dilera zrobić i prowokowali mnie do agresji mówiąc do mnie, że tak sobie czekam na nią a ona teraz pewnie się z innym rucha.Ciekawe doświadczenie. Ja nigdy się z nieuprzejmymi gliniarzami nie spotkałem, ale po takim czymś raczej bym się pewnie zanarchizował. Natomiast zastanawiam się (oczywiście nie jest o żadne blamowanie wiktymów) czy twój wygląd nie wskazuje (cóż z tego, że akurat fałszywie) na przynależność do pewnej subkultury powszechnie znanej z agresji, niechęci do pracy i niskiej inteligencji? U ciebie akurat łysa pała to wolny wybór, ale w Ameryce miliony ludzi mają ryje w taki właśnie sposób kojarzące się policjantom. Nawet tym policjantom, którzy sami takie mają. I w związku z tym mają oni niezwykle podobne doświadczenia w kontakcie z policją i... podobny stosunek do państwa. Znaczy, z twojego doświadczenia wynika, że jesteś nigga.
Prawica przeciwko kapitalizmowi
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości