Liczba postów: 1,396
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ładnie to napisałeś. Mam bardzo podobne podejście, jeśli chodzi o rysunek. Ręka nie nadąża niestety za okiem, oko już widzi, że coś będzie spierdolone, ale nie potrafi wyłapać tego momentu, kiedy nie postawić kreski :p
Piękne jest to gonienie króliczka - pragnienie bycia lepszym i lepszym w jakiejś dziedzinie.
.
.
.
.
Liczba postów: 4,630
Liczba wątków: 68
Reputacja:
3
Gotycka sesja. Pierwsza próba zrobienia czegoś mrocznego. Pierwsza sesja nowym aparatem.
Co sądzicie?
1
2
3
4
5
6
Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:
Liczba postów: 1,023
Liczba wątków: 28
1 super, 2 sprawia wrażenie komicznego, potem 5 na plus, a 6 byłoby, ale leci w prawo. Nie dasz rady tego jakoś przekadrować?
Aparat ślicznie pracuje z ostrością. Też chcę sesję na cmentarzu
Liczba postów: 4,630
Liczba wątków: 68
Reputacja:
3
@Czo - dzięki
Spróbuję coś z tą 6tką zrobić
Haha, ja ciągle słyszę, że "chyba masz FF" --_--
Chcesz? Bezbożnikom zawsze chętnie zdjęcia robię
Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:
Liczba postów: 1,023
Liczba wątków: 28
No pewnie, że chcę
Gwarantuję oddanie cmentarnego klimatu każdym fragmentem mojego ciała - wszak nikt chyba nie czuje tego lepiej, niż ja!*
*Idealny tekst na rozmowę kwalifikacyjną: "proszę opisać swoje zalety..."
Liczba postów: 11,803
Liczba wątków: 80
Reputacja:
294
Co prawda zdjęcia nie są mojego autorstwa (musiałbym się urodzić 100 lat wcześniej) ale myślę, że warto je tutaj umieścić.
http://petapixel.com/2015/04/26/these-19...otography/
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 1,658
Liczba wątków: 4
Baptiste napisał(a): Co prawda zdjęcia nie są mojego autorstwa (musiałbym się urodzić 100 lat wcześniej) ale myślę, że warto je tutaj umieścić.
Zawsze mnie uderzało jak kolor potrafi natychmiast przesunąć, przybliżyć zdjęcie w czasie Przecież fotografie tej dziewczyny wyglądają jakby były z lat 60-tych, 70-tych ubiegłego wieku i tylko jej sukienki stylizowano na starsze. Naprawdę niesamowite wrażenie, warto obejrzeć.
18.02.2020, 23:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2020, 23:40 przez Fanuel.)
|